Friday, March 18, 2011


-minden gyümölcsöző üzlet egy hatékony reklámon múlik-

Növelje vállalkozása népszerüségét
a www.sovata.info honlap médiaeszközeinek segitségével!

Manapság már bárkinek lehet honlapja azonban a keresőrobotok csak a szabványos,optimalizált oldalakat veszik figyelembe.
Felfigyeltünk arra a meglepő tényre,hogy ha városunkkal kapcsolatos információkat keresünk a világhálón,akkor a kapcsolódó adatokat szétszórva találhatjuk meg,különböző hazai és magyarországi weboldalakon keresztül,olyan honlapok tartalmaként,melyeknek gyakorlatilag semmi köze helyi közösségünkhöz.Ekkor született az ötlet:fáradságos folyamatos adatgyüjtést és adatfeltöltést vállalva létre kell hozzuk városunk sajátnak minősíthető portálját,egy olyan honlapot,amely átgondolt szerkezeti felépitésének valamint optimalizált webfejlesztésének köszönhetően a leghatékonyabb köztájékoztatási egyszersmind reklámfelületnek számítson! Így született meg nemrégiben és alakúl,megállás nélkül bővül Szováta máris leglátogatotabb közösségi honlapja, a www.sovata.info!
Helyi viszonylatban nélkülözhetetlenül fontos adatbázisunk révén olyan vállalkozások esetében is hasznosak lehetünk,akik már rendelkeznek honlappal,viszont honlapjuk tartalma miatt csupán csak az intenziven a cég ajánlatait ismerő,kereső kliensek jutnak el hozzájuk könnyűszerrel,azaz a google keresőrobot nem leli meg vállalkozása adatait,ajánlatait amikor valaki példáúl egyszerüen a "szováta" vagy "sovata" cimszavak szerint keresne információkat helyi vállalkozásokról,tevékenységekről!
Mi segitünk önnek hozzájutni új potenciális vevőkhöz,olyanokhoz akik a www.sovata.info honlapunk keresőoptimalizált közvetitői szerepe nélkül sokkal nehezebben vagy egyáltalán nem találnának rá cége ajánlataira,szolgáltatásaira.

Támogassa honlapunk adminisztrációs költségvetését és ezáltal a legelőnyösebb és költséghatékonyabb módon biztosíthatja vállalkozása népszerűsítését!

Mit biztositunk?
-fényképes reklámszöveg részletes leirással
-évközben az újabb ajánlatokat,kedvezményeket,árváltoztatásokat stb. ingyenesen hozzácsatoljuk a már meglévő reklámja tartalmához
-reklámjához kapcsolodó linkek gyűjteménye
-reklámjának folyamatos promoválása az interneten

No comments:

Post a Comment

shopping center network mures , shopping center network sovata , shopping center network szovata , SCNET vasarloi kartya , SCNET regisztracio cegeknek